Центральноукраїнський юридичний коледж проводить набір на підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»

Шановні майбутні студенти!

Лишилося зовсім небагато часу до тієї миті, коли випускники шкіл та їхні батьки із хвилюванням будуть очікувати на результати вступних іспитів у вищі навчальні заклади. Та цьому передує той самий підготовчий період, коли майбутні абітурієнти поки що лише вибирають собі професію.

Центральноукраїнський юридичний коледж і цього року гостинно відчинив двері для всіх юнаків та дівчат, що бажають здобути не тільки освіту, а й отримати знання та навички, які в майбутньому допоможуть працювати за обраним фахом та мати престижну професію.

Наш освітній заклад поєднує кращі традиції національної освіти: потужний педагогічний потенціал та інноваційні технології. Ми пропонуємо абітурієнтам сучасні спеціальності – видавнича справа та редагування, правознавство, фінанси і кредит. Своє покликання у стінах альма-матері знайдуть: радник і юрисконсульти, юристи, помічники суддів, коректори, редактори, менеджери у сфері видавничої справи друкованих ЗМІ, економісти-фінансисти, фахівці-аналітики з дослідження фінансових ринків тощо.

До послуг студентів – гуртожиток, бібліотека, читальний зал, комп’ютерні класи з прямим доступом до Internet, сучасний тренажерний зал, кімната аромотерапії, студентська кав’ярня тощо.

Крім того, на Вас чекає незабутня пора студентської юності. Назавжди запам’ятати ці роки Вам допоможуть різноманітні заходи, спортивні секції, гуртки художньої самодіяльності, наукові конференції, екскурсії тощо.

За бажанням відповідно до обраної спеціальності випускники коледжу будуть зараховані на ІІІ курс Кіровоградського інституту розвитку людини Університету «Україна» для здобуття повної вищої освіти Європейського зразка.

Ми чекаємо на Вас.
І пам’ятайте: класична освіта сьогодні – запорука успіху в майбутньому!